Raszter Nyomda
Telefon: +361 237 0076
E-mail: kereskedelem@raszternyomda.hu
Egy igazán jó
megoldás...
gyors & hatékony

A Raszter Nyomda

A nyomda bemutatása

Előkészítés

A Raszter Nyomda korszerű előkészítési háttérrel: nagyméretű PostScript/PDF állományok fogadására alkalmas FTP szerverrel, PC alapú számítógépes kép- és szöveg feldolgozási lehetőséggel, digitális ívmontírozással, proof-készítővel, korszerű nyomóforma-készítő rendszerrel és hozzáértő szakemberekkel várja azon megrendelőit, akik helyben kívánják terveztetni, előkészíttetni nyomdai munkáikat. Nyomólemezeink hívásmentes, úgynevezett processless eljárással készülnek, így téve gyorsabbá, gazdaságosabbá, és környezetbarátabbá a levilágítást.
________________________________________

Montírozás

A megrendelő által átküldött nyomdakész PDF-fileból elektronikus úton montírozzuk az anyagot gyártásra alkalmas formába, de ha az anyag esetleg hagyományos filmen van, azt scanneléssel digitalizálni tudjuk.

________________________________________

Nyomtatás

A Raszter Nyomda géptermének gerincét a Heidelberg SpeedMaster B/2-es és B/3-as 4 színes nyomógépek. Kiváló szaktudású, nagy gyakorlattal rendelkező gépmestereinknek, a rendszeres karbantartásoknak és kalibrálásoknak köszönhetően telephelyünkön magas minőségi igényeket kielégítő színes nyomatok készülnek a megrendelő által kiválasztott papírra.

Ezen felül akár egy példánytól is magas minőségben tudunk akár színes, akár fekete-fehér termékeket előállítani digitális nyomógépeink segítségével, legyen szó kis példányszámú színes kiadványokról, vagy akár teljesen perszonalizált promóciós anyagokról, csekkekről, számlalevelekről.


________________________________________

Kötészet

Teljes körű nyomdai szolgáltatásainknak köszönhetően lehetőség nyílik sokféle kiegészítő és utóműveletre. Pl. thermofóliázás, hagyományos és UV lakkozás, stancolás, dombornyomás, gépi sorszámozás, prégelés, stb. A kész nyomatok vágása egy digitális beállítópulttal rendelkező, programozható Polar 78ES vágógépen történik. De a Wohlenberg 3 késes vágógép egyetlen fázisban vágja készre a készülő könyveket.
Kötészeti munkáinkat rengetegféle hajtogatási sémával rendelkező, ragasztóegységgel ellátott MBO gépen végezzük, valamint cérnafűzést és Hot-Melt ragasztókötést is alkalmazunk. A nagyteljesítményű HOHNER összehordó irkafűző és trimmelő gépsoron nagyon rövid idő alatt képesek vagyunk akár 50-100 ezer példányt is elkészíteni, akár ómegatűzéssel is.

Karszalag nyomtatás többnapos fesztiválokra és kiállításokra

Itt a nyári szezon, a fesztiválok és a kiállítások ideje, amikor ezeket a rendezvényeket sűrűbben rendezik meg, sőt akár több napos lebonyolításban. Ha egy ilyen rendezvény kerül megrendezésre, fontos, hogy az adott napi karszalaggal menjenek be az emberek a helyszínre.

A karszalag nyomtatás a legjobb megoldás a többnapos fesztiválokra és kiállításokra. A karszalagok kivitelezése során a dátum vagy szín változtatása segít a dolgozókat, hogy az adott napon melyik karszalag érvényes. Sajnos a hely adottságait is figyelembe kell venni, így nem lehet végtelen számú belépőt eladni egy adott napra.

Természetesen ettől függetlenül, ha több napon is látogatható a rendezvény, a különböző karszalag nyomtatás jelenti a legjobb alternatívát.

Így nem csak a látogatók igényeit elégíti ki maximálisan, azáltal, hogy több lehetőséget is kínál számukra, hogy ellátogassanak a fesztiválra, vagy kiállításra, de még a bevétel is megtöbbszöröződik. A karszalag nyomtatás több napos fesztiválokra és kiállításokra biztosítja a beengedés leegyszerűsítését és lehetővé teszi, hogy látogatói több napon keresztül is elérhessék a rendezvényét.

Karszalag nyomtatással
kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Szolgáltatásaink

  • Ofszet nyomtatás
  • Digitális nyomtatás
  • Csekk, számlalevél gyártás
  • Könyv gyártás
  • Stancolás
  • Thermofóliázás
  • FüzetkészítésMiért érdemes minket választania?

- minőségi, megbízható anyagok
- professzionális technika
- precíz, szakszerű munkavégzés
- környezettudatosság
- rövid határidők
- ügyfélorientált, rugalmas gondolkodásmód
- Az Év Zöld Nyomdája cím nyertese

Twitter
Tweets by RNyomda
Facebook
Flickr
Pinterest
Blogger
Youtube