Raszter Nyomda
Telefon: +361 237 0076
E-mail: kereskedelem@raszternyomda.hu
Egy igazán jó
megoldás...
gyors & hatékony

A Raszter Nyomda

A nyomda bemutatása

Előkészítés

A Raszter Nyomda korszerű előkészítési háttérrel: nagyméretű PostScript/PDF állományok fogadására alkalmas FTP szerverrel, PC alapú számítógépes kép- és szöveg feldolgozási lehetőséggel, digitális ívmontírozással, proof-készítővel, korszerű nyomóforma-készítő rendszerrel és hozzáértő szakemberekkel várja azon megrendelőit, akik helyben kívánják terveztetni, előkészíttetni nyomdai munkáikat. Nyomólemezeink hívásmentes, úgynevezett processless eljárással készülnek, így téve gyorsabbá, gazdaságosabbá, és környezetbarátabbá a levilágítást.
________________________________________

Montírozás

A megrendelő által átküldött nyomdakész PDF-fileból elektronikus úton montírozzuk az anyagot gyártásra alkalmas formába, de ha az anyag esetleg hagyományos filmen van, azt scanneléssel digitalizálni tudjuk.

________________________________________

Nyomtatás

A Raszter Nyomda géptermének gerincét a Heidelberg SpeedMaster B/2-es és B/3-as 4 színes nyomógépek. Kiváló szaktudású, nagy gyakorlattal rendelkező gépmestereinknek, a rendszeres karbantartásoknak és kalibrálásoknak köszönhetően telephelyünkön magas minőségi igényeket kielégítő színes nyomatok készülnek a megrendelő által kiválasztott papírra.

Ezen felül akár egy példánytól is magas minőségben tudunk akár színes, akár fekete-fehér termékeket előállítani digitális nyomógépeink segítségével, legyen szó kis példányszámú színes kiadványokról, vagy akár teljesen perszonalizált promóciós anyagokról, csekkekről, számlalevelekről.


________________________________________

Kötészet

Teljes körű nyomdai szolgáltatásainknak köszönhetően lehetőség nyílik sokféle kiegészítő és utóműveletre. Pl. thermofóliázás, hagyományos és UV lakkozás, stancolás, dombornyomás, gépi sorszámozás, prégelés, stb. A kész nyomatok vágása egy digitális beállítópulttal rendelkező, programozható Polar 78ES vágógépen történik. De a Wohlenberg 3 késes vágógép egyetlen fázisban vágja készre a készülő könyveket.
Kötészeti munkáinkat rengetegféle hajtogatási sémával rendelkező, ragasztóegységgel ellátott MBO gépen végezzük, valamint cérnafűzést és Hot-Melt ragasztókötést is alkalmazunk. A nagyteljesítményű HOHNER összehordó irkafűző és trimmelő gépsoron nagyon rövid idő alatt képesek vagyunk akár 50-100 ezer példányt is elkészíteni, akár ómegatűzéssel is.


Ezért olyan népszerű az ofszet nyomtatás!

ofszet     
  nyomtatás

Az egyik legismertebb nyomdai technológia nem más, mint az ofszet nyomtatás. A népszerűségét többek között annak is köszönheti, hogy viszonylag sok mindent lehet nyomtatni a segítségével, másrészt pedig annak, hogy igazán minőségi, esztétikus nyomatok születnek az ofszetgépek használata nyomán.

Az ofszet nyomtatást egyszerűen nem tudja leszorítani a trónról egyetlen más technológia sem, ez pedig a valóban kiváló és következetesen magas minőségnek köszönhető. Ezzel párhuzamosan nem követel meg magas költségeket, mert a nyomóformáinak az előállítása nem kerül sokba. Legyen az kép vagy szöveg, amit nyomatként kell reprodukálni, az garantáltan olyan lesz, mint a tervekben és az előzetes elképzelések szerint.

Az ofszet nyomtatásnak nem csupán a színvonala magas, de a gyorsaságára sem lehet panasz. A nyomtatás során minden szükséges színt egyszerre lehet a nyomtatandó felületre felvinni, tehát jelentősen lerövidül a nyomtatás ideje ahhoz a technológiához képest, ahol színenként lehet csak nyomtatni.

A nyomdánkban is tartjuk magunkat a gyors, precíz és költséghatékony szolgáltatásainkhoz, így az ofszet nyomtatást is ajánlani tudjuk megrendelőinknek. Amennyiben pontos árajánlatot szeretne kérni, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a megadott elérhetőségeink egyikén!

Karszalag nyomtatás többnapos fesztiválokra és kiállításokra

Itt a nyári szezon, a fesztiválok és a kiállítások ideje, amikor ezeket a rendezvényeket sűrűbben rendezik meg, sőt akár több napos lebonyolításban. Ha egy ilyen rendezvény kerül megrendezésre, fontos, hogy az adott napi karszalaggal menjenek be az emberek a helyszínre.

A karszalag nyomtatás a legjobb megoldás a többnapos fesztiválokra és kiállításokra. A karszalagok kivitelezése során a dátum vagy szín változtatása segít a dolgozókat, hogy az adott napon melyik karszalag érvényes. Sajnos a hely adottságait is figyelembe kell venni, így nem lehet végtelen számú belépőt eladni egy adott napra.

Természetesen ettől függetlenül, ha több napon is látogatható a rendezvény, a különböző karszalag nyomtatás jelenti a legjobb alternatívát.

Így nem csak a látogatók igényeit elégíti ki maximálisan, azáltal, hogy több lehetőséget is kínál számukra, hogy ellátogassanak a fesztiválra, vagy kiállításra, de még a bevétel is megtöbbszöröződik. A karszalag nyomtatás több napos fesztiválokra és kiállításokra biztosítja a beengedés leegyszerűsítését és lehetővé teszi, hogy látogatói több napon keresztül is elérhessék a rendezvényét.

Karszalag nyomtatással
kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Szolgáltatásaink
Miért érdemes minket választania?

- minőségi, megbízható anyagok
- professzionális technika
- precíz, szakszerű munkavégzés
- környezettudatosság
- rövid határidők
- ügyfélorientált, rugalmas gondolkodásmód
- Az Év Zöld Nyomdája cím nyertese

Telefon: +361 237 0076
E-mail: kereskedelem@raszternyomda.hu
Elérhetőségek
Twitter
Tweets by RNyomda
Facebook
Pinterest
Blogger
Youtube