Raszter Nyomda
Telefon: +361 237 0076
E-mail: kereskedelem@raszternyomda.hu
Egy igazán jó
megoldás...
gyors & hatékony

Blog

Havi hirek

Kezdje 2019-et új naptárral! Rendeljen naptárkészítést!

Hamarosan átlépünk 2019-be és magunk mögött hagyjuk 2018-at. Az egyik alapvető teendő ilyenkor, hogy lecseréljük a naptárat és újat, frisset akasztunk a régi helyére. Még nincs meg az új naptára? Ne halogassa, hanem szerezze be minél hamarabb, hiszen hamarosan itt a január!

A boltokban számos naptár kapható, de ha igazán egyik sem nyerte el a tetszését, még mindig van egy lehetőség. Készíttessen saját naptárat! A költségeket tekintve nincs óriási különbség a készen kapható kalendáriumok és a naptárkészítés ára között. Megéri befektetni tehát naptárkészítésbe, mert csak örömet lelhet benne!

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe a Raszter Nyomda színvonalas szolgáltatásait naptárkészítéssel kapcsolatban! Nem kell hozzá más, mint az Ön által megadott részletek, különösen a naptár lapjaira kerülő grafikák, képek, fényképek fontosak. Készíttethet családi fotókból, kedvenc festmények reprodukcióiból, tájképekből, filmes jelenetekből. A sor és a lehetőségek tárháza szinte végtelen! Kezdje 2019-et saját, egyedi, képes naptárral!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén és tudjon meg mindent naptárkészítésről!

Miért válassza budapesti digitális nyomdánkat?

Vállalkozását minőségi, nyomtatott reklámanyagokkal népszerűsítené? Fontos Önnek az egyszerű ügyintézés, ezért átlátható nyomtatványokat biztosítana az emberek számára? Régóta foglalkozik írással, és kész műveit kiadatná könyv formában? Ha bármelyik kérdésre is igennel felelt, keresse fel budapesti digitális nyomdánkat, ugyanis szolgáltatásainkat Önnek találtuk ki!

Budapesti digitális nyomdánk legfőbb célja, hogy változatos és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson ügyfelei számára, ezért a már meglévő szakmai tapasztalatunkat folyamatosan bővítjük. Természetesen nem csak az elméleti tudásra fektetünk hangsúlyt, hanem budapesti digitális nyomdánk eszközeire is, ezért, ha minket választ, modern berendezésekkel készítjük el Önnek nyomtatott anyagait. Nem csak a minőségi szolgáltatást biztosítjuk, hanem a kedvező árakat is, ráadásul rövid határidővel dolgozunk, így szinte azonnal kézhez kaphatja megrendelését!

A kedvező nyomdai szolgáltatások igénybevételéért vegye fel budapesti digitális nyomdánkkal a kapcsolatot!


Karszalaggyártás sajtóeseményekre is!

A karszalag is egyfajta belépőjegy, amit minden vendég megkap, aki egy adott eseményen megjelent. Karszalagra széles körben szükség lehet, koncertektől kezdve a fesztiválokon át egészen a sajtóeseményekig.

Minőségi karszalaggyártásra van szüksége közelgő sajtóeseményére? Sem a kicsi, sem a nagy mennyiség nem akadály! Keresse fel a Raszter Nyomdát, és mi nem csak megtervezzük, de ki is nyomtatjuk egyedi karszalagjait!

Amennyiben a sajtóesemény megrendezésére olyan helyen kerül sor, ahol több különböző esemény is párhuzamosan folyik, esetleg VIP vendégeket is várnak, ott mindenképpen indokolt a karszalag használata. Ezzel az egyszerű dologgal kényelmesebbé tehetik a vendégek beléptetését és egyszerűbbé az ellenőrzést. Ne feledje, a részletek is számítanak! Ne okozzon csalódást vendégeinek! A karszalaggyártás minden megrendelőnknek a kívánt darabszámban, a kiválasztott grafikával, kiváló minőségben történik!

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken karszalaggyártáshoz is!


Kérje árajánlatunkat nyomdai szolgáltatásokra!

Megbízható céget keres nyomdai munkához? Már meg is találta! Keressen fel minket bizalommal és rendelje meg szolgáltatásainkat kedvező áron! Mit kínálunk a hozzánk forduló ügyfeleknek? Kiváló minőségben készítünk ofszet és digitális nyomtatást, stancolunk, könyvet gyártunk, de meghívó készítéssel, thermofóliázással, füzetkészítéssel, karszalag nyomtatással, prospektuskészítéssel és reklámkiadványok készítésével is megbízhat minket!

Árajánlatot az alábbi két módon kérhet cégünktől: részletesen összeállíthatja a kívánt megrendelést webshopunkban, illetve felveheti velünk a kapcsolatot a kereskedelem@raszternyomda.hu e-mail címen, vagy a +36-30-533-9139-es telefonszámon, illetve a +36-1-237-0076-os szám 24-es mellékén.

Ne habozzon, kérjen árajánlatot, és máris leadhatja megrendelését a Raszter Nyomdánál!


Csekkek nyomtatására lenne szüksége?

Csekkekre mindig szükség van, ezért fontos, hogy folyamatosan legyen belőlük utánpótlás, hogy a közüzemi befizetések és az egyéb felmerülő fizetnivalók időben teljesítésre kerülhessenek. Ahhoz, hogy az utánpótlás mindig kellő mennyiségben a rendelkezésre álljon, a különböző hatóságoknak, állami szerveknek, önkormányzatoknak modern csekknyomtatási szolgáltatást kell igénybe venniük. Ha Ön még nem talált ilyen szolgáltatást, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!

A csekknyomtatás terén magas színvonalú, megbízható és gyors szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára, hiszen mi is tisztában vagyunk a csekkek központi szerepével, mivel minket is kellemetlenül érintene, ha valamely kiadásunkat pont a csekkhiány miatt nem tudnánk befizetni. A csekknyomtatás terén lehetőség van arra, hogy előre kitöltött nyomtatványok kerüljenek legyártásra, így az ügyfeleknek csak a befizetéssel kell foglalkozniuk.

A szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


Digitális nyomtatás Budapesten magas minőségben!


A digitális nyomtatás napjaink egyik legkorszerűbb nyomtatási eljárása. A technológia lényege, hogy a nyomtató a számítógéppel összekötve egy megadott fájlból információkat felhasználva, közvetlenül a nyomathordozóra nyomtat.

A digitális nyomtatás gyors, hatékony, színvonalas, és ami lényeges, költséghatékony nyomtatási eljárás. Érdemes szem előtt tartani, hogy ez a költséghatékonyság elsősorban a kis példányszámú megrendelések esetében helytálló. Nagyobb, több száz darabos nyomtatás esetén már növekednek a költségek az egyszeri nyomóforma ára miatt.

Nyomtathatunk vele szórólapot, névjegyet, plakátot, padlómatricát, meghívót is. A megrendelés nagyon gyorsan elkészül, akár pár óra alatt is, hiszen a fájlból nyomtatás miatt rövid az átállási idő. Névre szóló termékek esetén szintén a digitális nyomtatás a célravezető, hiszen plusz idő nélkül, gyorsan kivitelezi a kis különbségeket az egyes felületeken.

A fővárosban számos cég szolgáltatásai közül válogathatnak az érdeklődők, a digitális nyomtatás Budapesten ezért gyorsan lebonyolítható, de érdemes alaposan megfontolni, milyen nyomdát választunk.

Amennyiben a digitális nyomtatást Budapesten venné igénybe, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Karszalag nyomtatás rugalmas feltételekkel? Jó helyen jár!


A nyári időszakban szembetűnő, hogy a legtöbb ember karján legalább 2-3 darab karszalag szokott díszelegni. Ez csakis azt jelentheti, hogy valamilyen fesztiválon vettek részt, és annyira jól érezték magukat, hogy még a rendezvény után is hajlandóak büszkén viselni a belépőjüket. Ahhoz, hogy ezek a jegyek mindig rendelkezésre álljanak a szervezők részére, fontos, hogy időben gondoskodjanak a karszalagok nyomtatásáról. Ha Önnek – rendezvény-, vagy fesztiválszervezőként – szüksége van a szolgáltatásra, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Karszalag nyomtatási szolgáltatásunk magas színvonalat képvisel, ami párosul a rövid határidővel, így, ha minket választ, megtapasztalhatja, hogy milyen manapság egy modern szolgáltatást igénybe venni. Mivel szűkös az idő a fesztiválok kezdési időpontjáig, kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak a gyorsaságra, így rendelése után pár napon belül máris rendelkezésre állnak a karszalagok.

Ha további kérdése lenne a karszalag nyomtatással kapcsolatban, vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Fesztivál karszalagokra van szüksége? Jó helyen jár!

Manapság a fesztivál karszalagok nem csupán praktikus belépőként funkcionálnak, sokan a rendezvény után is magukon hagyják azokat. Ahhoz, hogy a vendégek elégedettek legyenek a karszalagokkal és büszkén viseljék heteken át, elengedhetetlen, hogy színvonalas nyomdai szolgáltatás keretein belül kerüljenek legyártásra. Ha szervezőként tisztában van a fesztivál karszalagok szerepével a vendégek részéről, és szeretne valóban ízléses belépőket biztosítani, vegye igénybe ezzel kapcsolatos gyártási szolgáltatásunkat!

Korszerű és megbízható berendezésekkel biztosítjuk a fesztivál karszalagok nyomtatását, ennek köszönhetően vendégei biztosan nem fogják levenni kezükről még később sem a karszalagokat, így még tovább népszerűsítheti rendezvényét, hiszen ennek köszönhetően mások is kedvet kaphatnak a részvételhez.

Ha szeretné igénybe venni fesztivál karszalag nyomtatás szolgáltatásunkat, ossza meg velünk elképzeléseit, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Személyre szabható nyomdai termékekkel is tudunk szolgálni!

Megbízható nyomdai szolgáltatásokra van szüksége? Olyan nyomdát keres, ahol egyedi igényeit is maradéktalanul teljesíteni tudják? Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha nem egyszerű nyomtatásra, hanem speciális szolgáltatásokra is szüksége van! Személyre szabható nyomdai termékek tervezését és kivitelezését is ránk bízhatja!

Mikor lehet szükség személyre szabható nyomdai termékekre? Vállalkozásoknak, de akár magánszemélyeknek is jól jöhet az ilyen igényesen kivitelezett nyomdai termék. A cég arculatához illeszkedő, egyedi borítékokat szeretne legyártatni? Logózott, színekben harmonizáló borítékokra gondolt? Névre szóló csekkeket vagy személyre szabott számlaleveleket készíttetne nagyobb mennyiségben? Meghívókat küldene szét rövid határidővel, lehetőleg névre szóló formában? Mindenre tudunk megoldást, ha személyre szabható nyomdai termékekről van szó!

Részletes tájékoztatásért és árajánlatért hívjon minket bizalommal megadott telefonszámunkon vagy írjon e-mail címünkre!


Könnyítse meg a befizetéseket az ügyfelek számára, éljen a csekknyomtatás lehetőségével! 

Nincs kétség afelől, hogy a csekkek folyamatosan jelen vannak a mindennapokban, elég csak a számlákra, vagy egy szolgáltatás igénybevételére gondolni. Ahhoz, hogy a csekkek befizetése teljesüljön, és a szolgáltató, vagy a vállalkozás meg is kapja az összeget, elengedhetetlen, hogy megfelelően legyenek kitöltve. Mivel rengeteg tévedés szokott ilyenkor előfordulni, a cégek szeretnének könnyíteni mind a saját, mind az emberek helyzetén, ezért már előre gondoskodnak a megfelelően kitöltött csekkek nyomtatásáról. Ha Ön igénybe venné ehhez szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal! 

A csekknyomtatást korszerű és modern berendezéseinkkel végezzük, ennek köszönhetően rövid idő alatt elő tudjuk állítani a részlegesen, vagy teljesen kitöltött papírokat. Mivel tisztában vagyunk a csekkek szerepével, a nyomtatást – a kellemetlen szituációk elkerülése végett – többszöri leegyeztetés után kezdjük el. 

A csekknyomtatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Velünk nem késnek le ügyfelei a határidőkről: csekknyomtatás megbízhatóan

A csekkek még mindig kitörölhetetlen részei a mindennapjainknak; ezeknek a sárga papíroknak a segítségével tudjuk rendezni a tartozásainkat, számláinkat, hiteleinket, az igénybe vett szolgáltatások díjait. A csekkek befizetése történhet hagyományos, postai úton és elektronikusan is.

Amennyiben Ön azok közé a szolgáltatók közé tartozik, akik a nyomtatott csekkeket küldik szét az ügyfeleiknek, akkor bizonyára szüksége van egy megbízható nyomdára is. Ha még nem talált olyan nyomdát, akire rendszeresen rábízhatja a csekknyomtatást, akkor érdemes velünk próbát tennie! Garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk és a szolgáltatásaink színvonalával! Az nem fordulhat elő, hogy a megrendelt csekknyomtatás késik, vagy a minősége értékelhetetlen. Nyomdánk minden megrendelést precízen és szakmailag magas színvonalon teljesít, így a csekknyomtatásra vonatkozókat is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot csekknyomtatásra!

Készíttessen minden kiadványt egy nyomdában! A könyvgyártást is vállaljuk!Hiába kongatják a vészharangot, a könyvpiac él és virul, még korai lenne temetni. A könyvkiadók termékeire még mindig van kereslet, a könyvgyártásnak van jövője.
Várjuk könyvkiadók, cégek, magánszemélyek megkeresését, ha megbízható nyomdai szolgáltatásokat keresnek kedvező áron, könyvgyártással kapcsolatosan is visszautasíthatatlan ajánlataink vannak. Ha szeretné megismerni a részleteket, keressen fel minket bizalommal egyedi árajánlatért!
Könyvgyártásban széles portfólióval rendelkezünk, vállaljuk verseskötet, fotókönyv, iskolai évkönyv, művészeti album, tudományos könyv vagy szépirodalmi könyv készítését, illetve
 gyártását is. Minden megrendelést rövid határidővel és kifogástalan minőségben teljesítünk, akár kis példányszámmal is. Tegyen próbára minket könyvgyártásban is, mert nem csak nyomtatásban vagyunk az élen!

Ha érdeklik a részletek, kérjen tájékoztatást könyvgyártással kapcsolatban megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Miért válassza budapesti digitális nyomdánkat?

Vállalkozását minőségi, nyomtatott reklámanyagokkal népszerűsítené? Fontos Önnek az egyszerű ügyintézés, ezért átlátható nyomtatványokat biztosítana az emberek számára? Régóta foglalkozik írással, és kész műveit kiadatná könyv formában? Ha bármelyik kérdésre is igennel felelt, keresse fel budapesti digitális nyomdánkat, ugyanis szolgáltatásainkat Önnek találtuk ki!

Budapesti digitális nyomdánk legfőbb célja, hogy változatos és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson ügyfelei számára, ezért a már meglévő szakmai tapasztalatunkat folyamatosan bővítjük. Természetesen nem csak az elméleti tudásra fektetünk hangsúlyt, hanem budapesti digitális nyomdánk eszközeire is, ezért, ha minket választ, modern berendezésekkel készítjük el Önnek nyomtatott anyagait. Nem csak a minőségi szolgáltatást biztosítjuk, hanem a kedvező árakat is, ráadásul rövid határidővel dolgozunk, így szinte azonnal kézhez kaphatja megrendelését!

A kedvező nyomdai szolgáltatások igénybevételéért vegye fel budapesti digitális nyomdánkkal a kapcsolatot!


Karszalaggyártás sajtóeseményekre is!

A karszalag is egyfajta belépőjegy, amit minden vendég megkap, aki egy adott eseményen megjelent. Karszalagra széles körben szükség lehet, koncertektől kezdve a fesztiválokon át egészen a sajtóeseményekig.

Minőségi karszalaggyártásra van szüksége közelgő sajtóeseményére? Sem a kicsi, sem a nagy mennyiség nem akadály! Keresse fel a Raszter Nyomdát, és mi nem csak megtervezzük, de ki is nyomtatjuk egyedi karszalagjait!

Amennyiben a sajtóesemény megrendezésére olyan helyen kerül sor, ahol több különböző esemény is párhuzamosan folyik, esetleg VIP vendégeket is várnak, ott mindenképpen indokolt a karszalag használata. Ezzel az egyszerű dologgal kényelmesebbé tehetik a vendégek beléptetését és egyszerűbbé az ellenőrzést. Ne feledje, a részletek is számítanak! Ne okozzon csalódást vendégeinek! A karszalaggyártás minden megrendelőnknek a kívánt darabszámban, a kiválasztott grafikával, kiváló minőségben történik!

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken karszalaggyártáshoz is!


Kérje árajánlatunkat nyomdai szolgáltatásokra!

Megbízható céget keres nyomdai munkához? Már meg is találta! Keressen fel minket bizalommal és rendelje meg szolgáltatásainkat kedvező áron! Mit kínálunk a hozzánk forduló ügyfeleknek? Kiváló minőségben készítünk ofszet és digitális nyomtatást, stancolunk, könyvet gyártunk, de meghívó készítéssel, thermofóliázással, füzetkészítéssel, karszalag nyomtatással, prospektuskészítéssel és reklámkiadványok készítésével is megbízhat minket!

Árajánlatot az alábbi két módon kérhet cégünktől: részletesen összeállíthatja a kívánt megrendelést webshopunkban, illetve felveheti velünk a kapcsolatot a kereskedelem@raszternyomda.hu e-mail címen, vagy a +36-30-533-9139-es telefonszámon, illetve a +36-1-237-0076-os szám 24-es mellékén.

Ne habozzon, kérjen árajánlatot, és máris leadhatja megrendelését a Raszter Nyomdánál!


Csekkek nyomtatására lenne szüksége?

Csekkekre mindig szükség van, ezért fontos, hogy folyamatosan legyen belőlük utánpótlás, hogy a közüzemi befizetések és az egyéb felmerülő fizetnivalók időben teljesítésre kerülhessenek. Ahhoz, hogy az utánpótlás mindig kellő mennyiségben a rendelkezésre álljon, a különböző hatóságoknak, állami szerveknek, önkormányzatoknak modern csekknyomtatási szolgáltatást kell igénybe venniük. Ha Ön még nem talált ilyen szolgáltatást, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!

A csekknyomtatás terén magas színvonalú, megbízható és gyors szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára, hiszen mi is tisztában vagyunk a csekkek központi szerepével, mivel minket is kellemetlenül érintene, ha valamely kiadásunkat pont a csekkhiány miatt nem tudnánk befizetni. A csekknyomtatás terén lehetőség van arra, hogy előre kitöltött nyomtatványok kerüljenek legyártásra, így az ügyfeleknek csak a befizetéssel kell foglalkozniuk.

A szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


Digitális nyomtatás Budapesten magas minőségben!


A digitális nyomtatás napjaink egyik legkorszerűbb nyomtatási eljárása. A technológia lényege, hogy a nyomtató a számítógéppel összekötve egy megadott fájlból információkat felhasználva, közvetlenül a nyomathordozóra nyomtat.

A digitális nyomtatás gyors, hatékony, színvonalas, és ami lényeges, költséghatékony nyomtatási eljárás. Érdemes szem előtt tartani, hogy ez a költséghatékonyság elsősorban a kis példányszámú megrendelések esetében helytálló. Nagyobb, több száz darabos nyomtatás esetén már növekednek a költségek az egyszeri nyomóforma ára miatt.

Nyomtathatunk vele szórólapot, névjegyet, plakátot, padlómatricát, meghívót is. A megrendelés nagyon gyorsan elkészül, akár pár óra alatt is, hiszen a fájlból nyomtatás miatt rövid az átállási idő. Névre szóló termékek esetén szintén a digitális nyomtatás a célravezető, hiszen plusz idő nélkül, gyorsan kivitelezi a kis különbségeket az egyes felületeken.

A fővárosban számos cég szolgáltatásai közül válogathatnak az érdeklődők, a digitális nyomtatás Budapesten ezért gyorsan lebonyolítható, de érdemes alaposan megfontolni, milyen nyomdát választunk.

Amennyiben a digitális nyomtatást Budapesten venné igénybe, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Karszalag nyomtatás rugalmas feltételekkel? Jó helyen jár!


A nyári időszakban szembetűnő, hogy a legtöbb ember karján legalább 2-3 darab karszalag szokott díszelegni. Ez csakis azt jelentheti, hogy valamilyen fesztiválon vettek részt, és annyira jól érezték magukat, hogy még a rendezvény után is hajlandóak büszkén viselni a belépőjüket. Ahhoz, hogy ezek a jegyek mindig rendelkezésre álljanak a szervezők részére, fontos, hogy időben gondoskodjanak a karszalagok nyomtatásáról. Ha Önnek – rendezvény-, vagy fesztiválszervezőként – szüksége van a szolgáltatásra, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Karszalag nyomtatási szolgáltatásunk magas színvonalat képvisel, ami párosul a rövid határidővel, így, ha minket választ, megtapasztalhatja, hogy milyen manapság egy modern szolgáltatást igénybe venni. Mivel szűkös az idő a fesztiválok kezdési időpontjáig, kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak a gyorsaságra, így rendelése után pár napon belül máris rendelkezésre állnak a karszalagok.

Ha további kérdése lenne a karszalag nyomtatással kapcsolatban, vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Fesztivál karszalagokra van szüksége? Jó helyen jár!

Manapság a fesztivál karszalagok nem csupán praktikus belépőként funkcionálnak, sokan a rendezvény után is magukon hagyják azokat. Ahhoz, hogy a vendégek elégedettek legyenek a karszalagokkal és büszkén viseljék heteken át, elengedhetetlen, hogy színvonalas nyomdai szolgáltatás keretein belül kerüljenek legyártásra. Ha szervezőként tisztában van a fesztivál karszalagok szerepével a vendégek részéről, és szeretne valóban ízléses belépőket biztosítani, vegye igénybe ezzel kapcsolatos gyártási szolgáltatásunkat!

Korszerű és megbízható berendezésekkel biztosítjuk a fesztivál karszalagok nyomtatását, ennek köszönhetően vendégei biztosan nem fogják levenni kezükről még később sem a karszalagokat, így még tovább népszerűsítheti rendezvényét, hiszen ennek köszönhetően mások is kedvet kaphatnak a részvételhez.

Ha szeretné igénybe venni fesztivál karszalag nyomtatás szolgáltatásunkat, ossza meg velünk elképzeléseit, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Személyre szabható nyomdai termékekkel is tudunk szolgálni!

Megbízható nyomdai szolgáltatásokra van szüksége? Olyan nyomdát keres, ahol egyedi igényeit is maradéktalanul teljesíteni tudják? Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha nem egyszerű nyomtatásra, hanem speciális szolgáltatásokra is szüksége van! Személyre szabható nyomdai termékek tervezését és kivitelezését is ránk bízhatja!

Mikor lehet szükség személyre szabható nyomdai termékekre? Vállalkozásoknak, de akár magánszemélyeknek is jól jöhet az ilyen igényesen kivitelezett nyomdai termék. A cég arculatához illeszkedő, egyedi borítékokat szeretne legyártatni? Logózott, színekben harmonizáló borítékokra gondolt? Névre szóló csekkeket vagy személyre szabott számlaleveleket készíttetne nagyobb mennyiségben? Meghívókat küldene szét rövid határidővel, lehetőleg névre szóló formában? Mindenre tudunk megoldást, ha személyre szabható nyomdai termékekről van szó!

Részletes tájékoztatásért és árajánlatért hívjon minket bizalommal megadott telefonszámunkon vagy írjon e-mail címünkre!


Könnyítse meg a befizetéseket az ügyfelek számára, éljen a csekknyomtatás lehetőségével! 

Nincs kétség afelől, hogy a csekkek folyamatosan jelen vannak a mindennapokban, elég csak a számlákra, vagy egy szolgáltatás igénybevételére gondolni. Ahhoz, hogy a csekkek befizetése teljesüljön, és a szolgáltató, vagy a vállalkozás meg is kapja az összeget, elengedhetetlen, hogy megfelelően legyenek kitöltve. Mivel rengeteg tévedés szokott ilyenkor előfordulni, a cégek szeretnének könnyíteni mind a saját, mind az emberek helyzetén, ezért már előre gondoskodnak a megfelelően kitöltött csekkek nyomtatásáról. Ha Ön igénybe venné ehhez szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal! 

A csekknyomtatást korszerű és modern berendezéseinkkel végezzük, ennek köszönhetően rövid idő alatt elő tudjuk állítani a részlegesen, vagy teljesen kitöltött papírokat. Mivel tisztában vagyunk a csekkek szerepével, a nyomtatást – a kellemetlen szituációk elkerülése végett – többszöri leegyeztetés után kezdjük el. 

A csekknyomtatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Velünk nem késnek le ügyfelei a határidőkről: csekknyomtatás megbízhatóan

A csekkek még mindig kitörölhetetlen részei a mindennapjainknak; ezeknek a sárga papíroknak a segítségével tudjuk rendezni a tartozásainkat, számláinkat, hiteleinket, az igénybe vett szolgáltatások díjait. A csekkek befizetése történhet hagyományos, postai úton és elektronikusan is.

Amennyiben Ön azok közé a szolgáltatók közé tartozik, akik a nyomtatott csekkeket küldik szét az ügyfeleiknek, akkor bizonyára szüksége van egy megbízható nyomdára is. Ha még nem talált olyan nyomdát, akire rendszeresen rábízhatja a csekknyomtatást, akkor érdemes velünk próbát tennie! Garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk és a szolgáltatásaink színvonalával! Az nem fordulhat elő, hogy a megrendelt csekknyomtatás késik, vagy a minősége értékelhetetlen. Nyomdánk minden megrendelést precízen és szakmailag magas színvonalon teljesít, így a csekknyomtatásra vonatkozókat is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot csekknyomtatásra!

Készíttessen minden kiadványt egy nyomdában! A könyvgyártást is vállaljuk!


Hiába kongatják a vészharangot, a könyvpiac él és virul, még korai lenne temetni. A könyvkiadók termékeire még
 mindig van kereslet, a könyvgyártásnak van jövője.
Várjuk könyvkiadók, cégek, magánszemélyek megkeresését, ha megbízható nyomdai szolgáltatásokat keresnek kedvező áron, könyvgyártással kapcsolatosan is visszautasíthatatlan ajánlataink vannak. Ha szeretné megismerni a részleteket, keressen fel minket bizalommal egyedi árajánlatért!

Könyvgyártásban széles portfólióval rendelkezünk, vállaljuk verseskötet, fotókönyv, iskolai évkönyv, művészeti album, tudományos könyv vagy szépirodalmi könyv készítését, illetve
 gyártását is. Minden megrendelést rövid határidővel és kifogástalan minőségben teljesítünk, akár kis példányszámmal is. Tegyen próbára minket könyvgyártásban is, mert nem csak nyomtatásban vagyunk az élen!

Ha érdeklik a részletek, kérjen tájékoztatást könyvgyártással kapcsolatban megadott
elérhetőségeink valamelyikén!

Idén nyolcadszorra is elnyerte a Raszter nyomda az Év Zöld Nyomdája díjat!

 

A Raszter nyomda, ahogy már az ügyfelek megszokhatták, minden évben hírt ad az Év Zöld Nyomdája pályázat eredményéről. Büszkén jelentjük, hogy idén nyolcadszorra ítélte oda a szakmai zsűri a díjat, ami pedig tökéletes visszaigazolás arról, hogy a Raszter Nyomda továbbra is jó úton jár a környezettudatos gondolkodásban.

                                                                  

A Raszter nyomdának ez az elismerés rendkívül fontos, több szempontból is. Egyrészt rengeteg energiát fordítunk arra, hogy a korszerű követelményeknek megfelelően működtessük vállalkozásunkat, ez a díj pedig tovább ösztönöz bennünket arra, hogy merjünk a jövőben is nagyot álmodni a környezettudatosság jegyében a fejlesztések kapcsán. Másrészről az, hogy egy független, szakmai zsűri ilyen minősítésben részesítette a Raszter nyomdát, mindennél többet jelent, ugyanis így az igyekezet és a folyamatos tanulás nem volt hiábavaló!

 

Természetesen a Raszter nyomda sikeréhez az ügyfelek is hozzájárultak. Ezúttal is köszönjük, hogy bennünket választottak, és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy erre a jelentőségteljes díjra méltóak legyünk. Ha Ön még nem járt a Raszter nyomdában, és a gyakorlatban is szeretne megbizonyosodni arról, hogy miért mi nyertük el nyolcadszorra is az Év Zöld Nyomdája díjat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!Twitter
Tweets by RNyomda
Facebook
Flickr
Pinterest
Blogger
Youtube
Google+