Raszter Nyomda
Telefon: +361 237 0076
E-mail: kereskedelem@raszternyomda.hu
Egy igazán jó
megoldás...
gyors & hatékony

Blog

Havi hirek

Exkluzív esemény? Online megoldások helyett válassza a meghívó készítést!

 

Ha rendezvényről van szó, manapság a vendégek meghívásához a legtöbb szervező az internetet hívja segítségül: e-mailt küldenek, vagy a közösségi felületeken az esemény oldalához hozzáadják a meghívni kívánt embereket. Ez a megoldás bizonyos rendezvényekkel kapcsolatban megfelelő megoldás lehet, azonban egy exkluzív, elegánsabb, fontos eseménynél hivatalosabb formára van szükség. Amennyiben Ön is egy jelentőségteljesebb rendezvény szervezésével foglalkozik, az online felkérés helyett válassza a meghívó készítést!

 

A meghívó készítés ugyan klasszikus megoldásnak számít, mégis sokkal tiszteletteljesebb a vendégek felé, ráadásul az esemény komolyságát is könnyebb így kihangsúlyozni. Az internet világában mostanság az emberek többsége nem igazán számít papírformában meghívókra, ezért gyakran váratlanul éri őket, ha így invitálnak egy rendezvényre. A meghívó készítéssel tehát középpontba tudja helyezni az adott eseményt, és a leendő vendégeknek még kellemes meglepetést is okozhat.

 

Azt is számításba kell venni egy rendezvény szervezésekor, hogy nem mindenki használ elektronikus levelezőrendszer vagy közösségi média felületet, ezért emiatt is érdemes a meghívó készítést választani. A kártyák vagy levelek kivétel nélkül mindenkihez eljutnak, ennek köszönhetően valóban senki sem maradhat le az eseményről a meghívottak közül. 

 

A meghívó készítés mellett több érv is szól. Adja meg Ön is az esemény nívóját, és gondoljon azokra a vendégekre is, akik főként nem az internetet használják a kapcsolattartáshoz, ezért válassza a klasszikus megoldásokat! A meghívó készítéssel kapcsolatban a maximumot nyújtjuk: igényes, színvonalas nyomdai termékeket gyártunk rövid idő alatt, amik megjelenésükkel is meg fogják győzni a vendégeket arról, hogy részt vegyenek a rendezvényen. Garantáljuk, elégedett lesz a végeredménnyel! Ha felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná a meghívó készítést, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Idén is elnyertük – immár 9. alkalommal – az Év Zöld Nyomdája díjat!

Az Év Zöld Nyomdája díjat 2011 óta ítélik meg olyan nyomdáknak, amelyek sokat tesznek a környezet védelméért, amelyek környezettudatosan gondolkodnak, és ezt a munka minden területére kiterjesztik. A díjazottakat minden évben minősítik egy egytől ötig terjedő skálán aszerint, hogy hol tartanak a fejlődésben, és milyen eredményeket értek el a környezetbarát működésben. Az elismerésen túl a díj célja még az is, hogy megismertesse az embereket a nyomdák környezettudatos fejlesztéseivel. A Raszter Nyomda gyakorlatilag a díj alapítása óta minden évben elnyerte az Év Zöld Nyomdája címet, és ez idén sincs másként: már a kilencedik díjat vehettük át!

Ehhez a sikerhez azonban a Raszter Nyomda ügyfelei is hozzájárultak, mivel bennünket választottak, és olyan termékeket rendeltek tőlünk, amelyeket a környezettudatosságot figyelembe véve tudtunk előállítani. Ígérhetjük, hogy ez a jövőben sem lesz másként, és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy méltóak legyünk az Év Zöld Nyomdája címre, mivel számunkra rendkívüli jelentőséggel bír ez a díj. Nekünk a környezet védelme nem csupán üres közhely, hanem az életünk szerves része, hiszen nem csak a munkánkban, de a munkán kívüli időnkben is foglalkozunk vele. Manapság, amikor a klímaváltozásnak egyre több jelét fedezhetjük fel magunk is, nem mehetünk el szó nélkül a környezet szennyezése mellett, épp ezért mindent megteszünk azért, hogy a saját ökológiai lábnyomunkat csökkentsük.

Amennyiben Ön is a Raszter Nyomdát választja, garantáljuk, hogy minden, amit a munka végeztével átvesz tőlünk, a környezettudatosság jegyében készül! Magas színvonalú szolgáltatásainkat kedvező áron veheti igénybe, így mindenképp érdemes hozzánk fordulnia, ha digitális, vagy ofszet nyomtatásra, reklámkiadványok készítésére, illetve egyéb nyomdai termékekre lenne szüksége! Ha kérdése lenne, vagy megrendelését szeretné leadni, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! gyártáshoz?

Miért bennünket válasszon a számlalevél gyártáshoz?

 

A számlalevelek nagyon sok vállalkozás esetében kulcsfontosságú eszközök az ügyfelekkel történő kommunikációban, éppen ezért gyártásukat nem lehet a véletlenre bízni. Csak igényesen összeállított és legyártott számlalevél képes tájékoztatni, figyelmeztetni, kapcsolatot tartani az ügyfelekkel. A számlalevelekkel mindemellett új szolgáltatások, termékek is bemutathatók. Ha Önnek is fontos, hogy egyértelmű dokumentumokkal tájékoztassa ügyfeleit, ezért olyan nyomdára bízná a számlalevél gyártást, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a minőségre és az előállítás gyorsaságára, keressen bennünket!

 

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a számlalevelek fontos szerepet töltenek be az ügyfelekkel történő kommunikációban, a maximumot nyújtjuk előállításuk során. A számlalevél gyártást alapos előkészületi fázisok előzik meg: ekkor egyeztetünk az ügyfelekkel, hogy pontosan mik kerüljenek bele majd a levelekbe, és vannak-e egyedi igények a vizuális elemekkel vagy a levél tartalmával kapcsolatban. Az egyeztetés után kezdődik a tényleges számlalevél gyártás, ami korszerű, felszerelt nyomdánkban valósul meg. A kivitelezésről olyan nyomdai berendezések gondoskodnak, amikkel kifogástalan végeredmény tud születi, rövid időn belül. Nyomdai berendezéseinknek köszönhetően nem kell heteken át várnia a számlalevél gyártásra. A végeredménnyel az ügyfelei is elégedettek lesznek, hiszen egyértelmű és igényesen kidolgozott dokumentumokkal tájékoztathatja őket. Ezzel megkönnyítheti a kommunikációt, ami egyúttal a vállalkozása javát szolgálja.

 

A színvonalas, ügyfélközpontú számlalevél gyártással vállalkozása csak előnyökre tehet szert! Nyomdánk a minőség mellett az árakra is kiemelt figyelmet fordít: nálunk a számlalevél gyártással kapcsolatos szolgáltatás kedvező áron érhető el. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és ránk bízná a dokumentumok előállítását, vagy bővebb információkra lenne szüksége nyomdánkról, a gyártás menetéről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére bármilyen észrevétellel, kérdéssel kapcsolatban!


A színvonalas csekkgyártás minőségének fontosságáról

csekkgyártás

A sárga csekkek használata elterjedt hazánkban, ennek megfelelően sok cég, intézmény, szolgáltató és ügyfél is ezt a módszert használja pénzforgalom lebonyolítására. A csekkeken történő befizetéshez magának a cégnek kell gondoskodnia a megfelelő számú és minőségű csekkek megrendeléséről. A csekkgyártással nyomdát is megbízhat. Forduljon a Raszter Nyomdához, amennyiben megbízható partnert keres a csekkgyártásra vonatkozó szolgáltatások megrendeléséhez!

Nyomdánk számos visszatérő megrendelővel rendelkezik már, akik nyugodt szívvel bízzák a csekkgyártást profi szakemberekre. Ennek a szolgáltatásnak a teljesítéséhez több szempontból is fontos a színvonal. Egyrészt nem történhet meg, hogy a csekkeket hibásan nyomtatják ki, ahogyan az sem, hogy silány minőségben. Egy elírás, olvashatatlan, elmosódott sorok, hiányos csekkek komoly károkat és kellemetlenségeket okozhatnak mindkét félnek. A hibákat pedig korrigálni kell, a félreértéseket tisztázni, ami nemcsak plusz idővel jár, de az érintett feleknek is kínos szituációkat generál.

A másik lényeges szempont a hibátlan csekkgyártásra törekvés mellett a határidők szigorú betartása. Azt elképzelni is aggasztó, hogy mi történik akkor, ha a megrendelt csekk mennyiség nem érkezik meg a kitűzött határidőig. A megrendelőnek is határidőkkel kell dolgoznia, a csekkeket ki kell küldeniük az ügyfeleknek, a megadott címekre. Ha ez nem történik meg, akkor minden csúszik, amiből szintén komoly problémák fakadhatnak.

Ezt egyetlen ügyfél sem szeretné, akárcsak elképzelni se, tudjuk jól. A gördülékeny ügymenet érdekében azt javasoljuk, hogy döntsön tehát elkötelezett partner mellett, és bízza a mi nyomdánkra a csekkgyártás tevékenységét! Akár hosszú távon is teljesítjük azt a magas színvonalat, amihez mi magunk is ragaszkodunk, legyen szó gépi vagy kézi csekkekről, névreszóló vagy kitöltendő csekkekről.

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg mindent a csekkgyártás részleteiről, legyen egyike elégedett partnereinknek!


A csekkgyártás alapítványok részére is hasznos!

csekkgyártásNapjainkban, ha valaki jótékony célra szeretne adakozni, nagyon sok alapítványból válogathat. Segíthetünk embereket, állatokat, de adhatunk bizonyos cél érdekében is. Mivel azonban ennyiféle alapítvány közül lehet választani, fontos, hogy a szervezetek megkönnyítsék az adakozni vágyók dolgát. Hogy hogyan? Például minél többféle lehetőség biztosításával. Sokan szeretnek adni például telefonhívás vagy SMS segítségével, de nem szabad kihagyni a csekkgyártást sem.

A csekkgyártással leginkább az idősebb korosztály számára könnyítjük meg az adakozást. Főként ők részesítik előnyben a hagyományos módszereket, és sokkal szívesebben mennek el a postára feladni egy csekket, mint a bankba, hogy pénzt utaljanak át vagy fizessenek be. A csekkgyártásnak köszönhetően azonban az emberek bizalma is nő az alapítvány irányába, hiszen így előzetesen le tudják ellenőrizni, hogy az adományuk valóban oda kerül-e, ahova szeretnék.


Amennyiben alapítványhoz szeretné igénybe venni csekkgyártási szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot! 


Karszalag nyomtatás csapatépítéshez  is!

karszalag  nyomtatás

Szerencsére egyre több cég látja be, hogy a csapatépítő tréningek igenis fontosak és nagy hasznuk van a vállalkozás életében. Ilyenkor a dolgozók jobban megismerik egymást, megtanulják, hogy hogyan tudnak sikeres, egy csapatként együtt működni. Fontos azonban, hogy a különböző csapatok jól elkülönüljenek egymástól. Ehhez jó választás a karszalag nyomtatás, melyet cégünk rövid határidővel tud biztosítani.


A karszalag nyomtatás azért előnyös, mert így a karszalagon feltüntethető a cég neve, logója is, valamint a csapat neve. Célszerű csapatonként másféle alapszínt választani, hogy a különbség feltűnőbb legyen és messziről láthassa mindenki, hogy ki hova tartozik. A karszalag nyomtatás lehetséges kisebb és nagyobb mennyiségben is, cégünk szívesen áll rendelkezésére! Termékeink egyszerűen feltehetőek a csuklóra, és velük a kollégák egyúttal maradandó emléket is kapnak.


Céges csapatépítéshez szeretne karszalag nyomtatást rendelni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen segítenek a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 


Karszalag nyomtatás rövid határidővel? Jó helyen jár! 


karszalag      nyomtatásEgy fesztivál, kisebb szabadtéri rendezvény szervezésénél rengeteg dologra kell odafigyelniük a szervezőknek, emiatt pedig előfordulhat, hogy az utolsó pillanatra marad a belépéshez szükséges karszalagok legyártása. Ha szervezőként Önt is szorítják a határidők, és olyan cég szolgáltatásait szeretné igénybe venni a karszalag nyomtatással kapcsolatban, ami rövid idő alatt képes akár nagy mennyiségű megrendelést is teljesíteni, keressen bennünket bizalommal!

 

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy gyakran az utolsó pillanatban keresnek fel bennünket az ügyfelek a rengeteg teendő miatt, a karszalag nyomtatást a lehető legrövidebb határidővel igyekszünk teljesíteni. Ebben segítségünkre vannak korszerű és megbízható berendezéseink, amelyek a gyorsaság mellett rendkívül precízen dolgoznak. Ennek köszönhetően kifogástalan végeredményt tudunk biztosítani a megrendelőknek, rövid időn belül, akár nagy mennyiségben is.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné a karszalag nyomtatással kapcsolatos szolgáltatásunkat, keressen bennünket elérhetőségeinken!


Hirdesse új termékeit digitális nyomtatással készített plakátokon!

digitális   nyomtatás

Amikor egy cég új terméket vagy szolgáltatást kíván bevezetni, akkor az egyik legfontosabb kérdés, hogy ezt hogyan hozza a vásárlók tudtára. Erre többféle módszer létezik, azonban az egyik legkézenfekvőbb az üzletben vagy irodában elhelyezett tájékoztató plakát. Ez gyorsan és kedvező áron előállítható digitális nyomtatással

A digitális nyomtatás főként akkor nagyszerű választás, ha az anyagot rövid időn belül szeretnénk kézhez kapni és nincs szükség nagy példányszámra. Az új terméket, illetve szolgáltatást népszerűsítő plakáthoz például tökéletes választás. Néhány plakátot jól látható helyre téve, könnyen a vásárlók, ügyfelek tudomására hozhatjuk a legfontosabb információkat. Természetesen más módon is, például szórólapok osztogatásával is népszerűsíthetünk ezen felül.

Digitális nyomtatásra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal, kedvező árakkal és rövid határidővel állunk rendelkezésére! A részletekről érdeklődjön bátran kollégáinktól!


Kinek ajánlott az ofszet nyomtatás?

Az ofszet nyomtatás jól ismert és sokoldalú nyomtatási technika; nagyszerűen lehet vele nyomtatni mindent, ami papíralapú: könyvek, szórólapok, névjegykártyák, prospektusok és minden hasonló termék. Az eredmény: részletgazdag képek, élénk színek, csodás élesség, kiváló minőség. Ám gyakorlatilag ugyanezt tudja a digitális nyomtatás is. Miért kell választani köztük és mi alapján döntsünk az ofszet nyomtatás mellett?

Az ofszet nyomtatás azoknak az ügyfeleknek éri meg, akiknek nem mintadarabokra, vagy limitált szériára van szükségük, hanem nagy példányszámú megbízást kell teljesíteniük. Ilyen feltételekkel is alacsony áron megúszhatják a nyomtatást, és közben a magas minőségről sem kell lemondaniuk, mindezt ráadásul rövid határidővel rábízhatják a kiválasztott nyomdára. Minden szempontból jól járnak!

Forduljon bizalommal nyomdánkhoz, és vegye igénybe szolgáltatásainkat ofszet nyomtatással, illetve egyéb, nyomdai szolgáltatásokkal kapcsolatban, ha igényes és ár-érték arányban kiváló munkára van szüksége!


Új szolgáltatás, termék? Népszerűsítse személyre szabott nyomdai termékekkel!


személyre szabott nyomdai         termék

Vállalkozása új szolgáltatást, vagy terméket szeretne bevezetni? Az újdonságot a lehető legtöbb felületen és eszközzel népszerűsítené, így megismertetve azt a vásárlóival és ügyfeleivel? Ehhez személyre szabott nyomdai termékre is szüksége lesz? Ha a kérdésekre igennel felelt, forduljon bizalommal nyomdánkhoz!

 

A személyre szabott nyomdai termékek esetében csakis az igényei szabhatnak határt. Bármilyen bemutatót és reklámanyagot elkészítünk, amiről úgy gondolja, hogy hatékony lesz az újdonság népszerűsítéséhez. A személyre szabott nyomdai termékek minőségére nagy gondot fordítunk, így részletesen és igényesen kidolgozott anyagokkal hívhatja fel az ügyfelek és a vásárlók figyelmét az új szolgáltatásokra, vagy termékekre. A nyomdai termékek elkészítésére nem kell sokáig várnia, cégünk rövid határidővel teljesíti a rendeléseket, így időben elkezdődhet a promóció.

 

A személyre szabott nyomdai termékek elkészítéséért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! 


Nyomdai termékek széles palettáját biztosítjuk Önnek!

nyomdai   termékek

Egy cégnek sokszor van szüksége nyomdai szolgáltatásokra. Reklámkiadványok, meghívók, termékkatalógusok, csekkek, számlalevelek készítését a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldás szakértőkre bízni. Vállalkozásunk a legtöbb nyomdai termék gyártásában rendelkezésére áll!


A nyomdai termékek megrendeléséhez érdemes olyan vállalkozást választani, ahol egyszerre több szolgáltatással is a cég segítségére lehetnek. Így megspórol rengeteg keresgélést, feleslegesen kidobott pénzt és kellemetlenséget, hiszen sajnos nagyon sok a megbízhatatlan nyomda a piacon, ahol gyakran silány munkát végeznek. Célszerű a nyomdai termékekkel kapcsolatban egy vállalkozással kötni megállapodást, akik valóban a határidőket betartva, pontosan és szépen végzik el a rájuk bízott feladatokat.


Forduljon hozzánk Ön is, és bízza ránk a nyomdai termékek gyártását! Digitális nyomtatásra, termékkatalógus készítésre vagy épp stancolásra van szüksége? Számíthat ránk, keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén!


Milyen fő előnye vana digitális nyomtatásnak?

Milyen  fő        előnye vana  digitális      
nyomtatásnak?

Manapság egyre több nyomdai szolgáltatás kapcsán találkozhatnak az ügyfelek a digitális nyomtatás lehetőségével, ami nem véletlen. Ez a korszerű szolgáltatás számtalan előnnyel rendelkezik, amit egyre több ember ismer fel, így ennek hatására még többen szeretnék igénybe venni a digitális nyomtatás lehetőségét. Az előnyök között található egy olyan érv, ami bárkit meggyőz arról, hogy érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást.

 

A digitális nyomtatás legfőbb előnye, hogy nincs szükség különösebb gyártás-előkészítésre, mint például a montírozásra, levilágításra, nyomógép-, vagy festékező-beállításra. A digitális nyomtatás megvalósításához egyedül egy jól megtervezett kiadvány, illetve a megfelelő gomb megnyomása az, ami elengedhetetlen. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a munkatárs a számítógépről a nyomtatóra küldi a nyomtatásra szánt terméket, és már el is kezdődik a munka. Tehát a digitális nyomtatással sokkal gyorsabban lehet előállítani különböző nyomdai termékeket, mint a korábban ismert és alkalmazott technológiákkal.

 

Ha Ön is szeretné igénybe venni a digitális nyomtatást, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken


Kezdje 2019-et új naptárral! Rendeljen naptárkészítést!

Hamarosan átlépünk 2019-be és magunk mögött hagyjuk 2018-at. Az egyik alapvető teendő ilyenkor, hogy lecseréljük a naptárat és újat, frisset akasztunk a régi helyére. Még nincs meg az új naptára? Ne halogassa, hanem szerezze be minél hamarabb, hiszen hamarosan itt a január!

A boltokban számos naptár kapható, de ha igazán egyik sem nyerte el a tetszését, még mindig van egy lehetőség. Készíttessen saját naptárat! A költségeket tekintve nincs óriási különbség a készen kapható kalendáriumok és a naptárkészítés ára között. Megéri befektetni tehát naptárkészítésbe, mert csak örömet lelhet benne!

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe a Raszter Nyomda színvonalas szolgáltatásait naptárkészítéssel kapcsolatban! Nem kell hozzá más, mint az Ön által megadott részletek, különösen a naptár lapjaira kerülő grafikák, képek, fényképek fontosak. Készíttethet családi fotókból, kedvenc festmények reprodukcióiból, tájképekből, filmes jelenetekből. A sor és a lehetőségek tárháza szinte végtelen! Kezdje 2019-et saját, egyedi, képes naptárral!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén és tudjon meg mindent naptárkészítésről!

Miért válassza budapesti digitális nyomdánkat?

Vállalkozását minőségi, nyomtatott reklámanyagokkal népszerűsítené? Fontos Önnek az egyszerű ügyintézés, ezért átlátható nyomtatványokat biztosítana az emberek számára? Régóta foglalkozik írással, és kész műveit kiadatná könyv formában? Ha bármelyik kérdésre is igennel felelt, keresse fel budapesti digitális nyomdánkat, ugyanis szolgáltatásainkat Önnek találtuk ki!

Budapesti digitális nyomdánk legfőbb célja, hogy változatos és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson ügyfelei számára, ezért a már meglévő szakmai tapasztalatunkat folyamatosan bővítjük. Természetesen nem csak az elméleti tudásra fektetünk hangsúlyt, hanem budapesti digitális nyomdánk eszközeire is, ezért, ha minket választ, modern berendezésekkel készítjük el Önnek nyomtatott anyagait. Nem csak a minőségi szolgáltatást biztosítjuk, hanem a kedvező árakat is, ráadásul rövid határidővel dolgozunk, így szinte azonnal kézhez kaphatja megrendelését!

A kedvező nyomdai szolgáltatások igénybevételéért vegye fel budapesti digitális nyomdánkkal a kapcsolatot!


Karszalaggyártás sajtóeseményekre is!

A karszalag is egyfajta belépőjegy, amit minden vendég megkap, aki egy adott eseményen megjelent. Karszalagra széles körben szükség lehet, koncertektől kezdve a fesztiválokon át egészen a sajtóeseményekig.

Minőségi karszalaggyártásra van szüksége közelgő sajtóeseményére? Sem a kicsi, sem a nagy mennyiség nem akadály! Keresse fel a Raszter Nyomdát, és mi nem csak megtervezzük, de ki is nyomtatjuk egyedi karszalagjait!

Amennyiben a sajtóesemény megrendezésére olyan helyen kerül sor, ahol több különböző esemény is párhuzamosan folyik, esetleg VIP vendégeket is várnak, ott mindenképpen indokolt a karszalag használata. Ezzel az egyszerű dologgal kényelmesebbé tehetik a vendégek beléptetését és egyszerűbbé az ellenőrzést. Ne feledje, a részletek is számítanak! Ne okozzon csalódást vendégeinek! A karszalaggyártás minden megrendelőnknek a kívánt darabszámban, a kiválasztott grafikával, kiváló minőségben történik!

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken karszalaggyártáshoz is!


Kérje árajánlatunkat nyomdai szolgáltatásokra!

Megbízható céget keres nyomdai munkához? Már meg is találta! Keressen fel minket bizalommal és rendelje meg szolgáltatásainkat kedvező áron! Mit kínálunk a hozzánk forduló ügyfeleknek? Kiváló minőségben készítünk ofszet és digitális nyomtatást, stancolunk, könyvet gyártunk, de meghívó készítéssel, thermofóliázással, füzetkészítéssel, karszalag nyomtatással, prospektuskészítéssel és reklámkiadványok készítésével is megbízhat minket!

Árajánlatot az alábbi két módon kérhet cégünktől: részletesen összeállíthatja a kívánt megrendelést webshopunkban, illetve felveheti velünk a kapcsolatot a kereskedelem@raszternyomda.hu e-mail címen, vagy a +36-30-533-9139-es telefonszámon, illetve a +36-1-237-0076-os szám 24-es mellékén.

Ne habozzon, kérjen árajánlatot, és máris leadhatja megrendelését a Raszter Nyomdánál!


Csekkek nyomtatására lenne szüksége?

Csekkekre mindig szükség van, ezért fontos, hogy folyamatosan legyen belőlük utánpótlás, hogy a közüzemi befizetések és az egyéb felmerülő fizetnivalók időben teljesítésre kerülhessenek. Ahhoz, hogy az utánpótlás mindig kellő mennyiségben a rendelkezésre álljon, a különböző hatóságoknak, állami szerveknek, önkormányzatoknak modern csekknyomtatási szolgáltatást kell igénybe venniük. Ha Ön még nem talált ilyen szolgáltatást, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!

A csekknyomtatás terén magas színvonalú, megbízható és gyors szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára, hiszen mi is tisztában vagyunk a csekkek központi szerepével, mivel minket is kellemetlenül érintene, ha valamely kiadásunkat pont a csekkhiány miatt nem tudnánk befizetni. A csekknyomtatás terén lehetőség van arra, hogy előre kitöltött nyomtatványok kerüljenek legyártásra, így az ügyfeleknek csak a befizetéssel kell foglalkozniuk.

A szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


Digitális nyomtatás Budapesten magas minőségben!


A digitális nyomtatás napjaink egyik legkorszerűbb nyomtatási eljárása. A technológia lényege, hogy a nyomtató a számítógéppel összekötve egy megadott fájlból információkat felhasználva, közvetlenül a nyomathordozóra nyomtat.

A digitális nyomtatás gyors, hatékony, színvonalas, és ami lényeges, költséghatékony nyomtatási eljárás. Érdemes szem előtt tartani, hogy ez a költséghatékonyság elsősorban a kis példányszámú megrendelések esetében helytálló. Nagyobb, több száz darabos nyomtatás esetén már növekednek a költségek az egyszeri nyomóforma ára miatt.

Nyomtathatunk vele szórólapot, névjegyet, plakátot, padlómatricát, meghívót is. A megrendelés nagyon gyorsan elkészül, akár pár óra alatt is, hiszen a fájlból nyomtatás miatt rövid az átállási idő. Névre szóló termékek esetén szintén a digitális nyomtatás a célravezető, hiszen plusz idő nélkül, gyorsan kivitelezi a kis különbségeket az egyes felületeken.

A fővárosban számos cég szolgáltatásai közül válogathatnak az érdeklődők, a digitális nyomtatás Budapesten ezért gyorsan lebonyolítható, de érdemes alaposan megfontolni, milyen nyomdát választunk.

Amennyiben a digitális nyomtatást Budapesten venné igénybe, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Karszalag nyomtatás rugalmas feltételekkel? Jó helyen jár!


A nyári időszakban szembetűnő, hogy a legtöbb ember karján legalább 2-3 darab karszalag szokott díszelegni. Ez csakis azt jelentheti, hogy valamilyen fesztiválon vettek részt, és annyira jól érezték magukat, hogy még a rendezvény után is hajlandóak büszkén viselni a belépőjüket. Ahhoz, hogy ezek a jegyek mindig rendelkezésre álljanak a szervezők részére, fontos, hogy időben gondoskodjanak a karszalagok nyomtatásáról. Ha Önnek – rendezvény-, vagy fesztiválszervezőként – szüksége van a szolgáltatásra, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Karszalag nyomtatási szolgáltatásunk magas színvonalat képvisel, ami párosul a rövid határidővel, így, ha minket választ, megtapasztalhatja, hogy milyen manapság egy modern szolgáltatást igénybe venni. Mivel szűkös az idő a fesztiválok kezdési időpontjáig, kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak a gyorsaságra, így rendelése után pár napon belül máris rendelkezésre állnak a karszalagok.

Ha további kérdése lenne a karszalag nyomtatással kapcsolatban, vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Fesztivál karszalagokra van szüksége? Jó helyen jár!

Manapság a fesztivál karszalagok nem csupán praktikus belépőként funkcionálnak, sokan a rendezvény után is magukon hagyják azokat. Ahhoz, hogy a vendégek elégedettek legyenek a karszalagokkal és büszkén viseljék heteken át, elengedhetetlen, hogy színvonalas nyomdai szolgáltatás keretein belül kerüljenek legyártásra. Ha szervezőként tisztában van a fesztivál karszalagok szerepével a vendégek részéről, és szeretne valóban ízléses belépőket biztosítani, vegye igénybe ezzel kapcsolatos gyártási szolgáltatásunkat!

Korszerű és megbízható berendezésekkel biztosítjuk a fesztivál karszalagok nyomtatását, ennek köszönhetően vendégei biztosan nem fogják levenni kezükről még később sem a karszalagokat, így még tovább népszerűsítheti rendezvényét, hiszen ennek köszönhetően mások is kedvet kaphatnak a részvételhez.

Ha szeretné igénybe venni fesztivál karszalag nyomtatás szolgáltatásunkat, ossza meg velünk elképzeléseit, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Személyre szabható nyomdai


Szolgáltatásaink

  • Ofszet nyomtatás
  • Digitális nyomtatás
  • Csekk, számlalevél gyártás
  • Könyv gyártás
  • Stancolás
  • Thermofóliázás
  • FüzetkészítésMiért érdemes minket választania?

- minőségi, megbízható anyagok
- professzionális technika
- precíz, szakszerű munkavégzés
- környezettudatosság
- rövid határidők
- ügyfélorientált, rugalmas gondolkodásmód
- Az Év Zöld Nyomdája cím nyertese

Twitter
Tweets by RNyomda
Facebook
Flickr
Pinterest
Blogger
Youtube