Raszter Nyomda
Telefon: +361 237 0076
E-mail: kereskedelem@raszternyomda.hu
Egy igazán jó
megoldás...
gyors & hatékony
Tovább

Blog

Havi hirek

Miért válassza budapesti digitális nyomdánkat?

Vállalkozását minőségi, nyomtatott reklámanyagokkal népszerűsítené? Fontos Önnek az egyszerű ügyintézés, ezért átlátható nyomtatványokat biztosítana az emberek számára? Régóta foglalkozik írással, és kész műveit kiadatná könyv formában? Ha bármelyik kérdésre is igennel felelt, keresse fel budapesti digitális nyomdánkat, ugyanis szolgáltatásainkat Önnek találtuk ki!

Budapesti digitális nyomdánk legfőbb célja, hogy változatos és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson ügyfelei számára, ezért a már meglévő szakmai tapasztalatunkat folyamatosan bővítjük. Természetesen nem csak az elméleti tudásra fektetünk hangsúlyt, hanem budapesti digitális nyomdánk eszközeire is, ezért, ha minket választ, modern berendezésekkel készítjük el Önnek nyomtatott anyagait. Nem csak a minőségi szolgáltatást biztosítjuk, hanem a kedvező árakat is, ráadásul rövid határidővel dolgozunk, így szinte azonnal kézhez kaphatja megrendelését!

A kedvező nyomdai szolgáltatások igénybevételéért vegye fel budapesti digitális nyomdánkkal a kapcsolatot!


Karszalaggyártás sajtóeseményekre is!

A karszalag is egyfajta belépőjegy, amit minden vendég megkap, aki egy adott eseményen megjelent. Karszalagra széles körben szükség lehet, koncertektől kezdve a fesztiválokon át egészen a sajtóeseményekig.

Minőségi karszalaggyártásra van szüksége közelgő sajtóeseményére? Sem a kicsi, sem a nagy mennyiség nem akadály! Keresse fel a Raszter Nyomdát, és mi nem csak megtervezzük, de ki is nyomtatjuk egyedi karszalagjait!

Amennyiben a sajtóesemény megrendezésére olyan helyen kerül sor, ahol több különböző esemény is párhuzamosan folyik, esetleg VIP vendégeket is várnak, ott mindenképpen indokolt a karszalag használata. Ezzel az egyszerű dologgal kényelmesebbé tehetik a vendégek beléptetését és egyszerűbbé az ellenőrzést. Ne feledje, a részletek is számítanak! Ne okozzon csalódást vendégeinek! A karszalaggyártás minden megrendelőnknek a kívánt darabszámban, a kiválasztott grafikával, kiváló minőségben történik!

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken karszalaggyártáshoz is!


Kérje árajánlatunkat nyomdai szolgáltatásokra!

Megbízható céget keres nyomdai munkához? Már meg is találta! Keressen fel minket bizalommal és rendelje meg szolgáltatásainkat kedvező áron! Mit kínálunk a hozzánk forduló ügyfeleknek? Kiváló minőségben készítünk ofszet és digitális nyomtatást, stancolunk, könyvet gyártunk, de meghívó készítéssel, thermofóliázással, füzetkészítéssel, karszalag nyomtatással, prospektuskészítéssel és reklámkiadványok készítésével is megbízhat minket!

Árajánlatot az alábbi két módon kérhet cégünktől: részletesen összeállíthatja a kívánt megrendelést webshopunkban, illetve felveheti velünk a kapcsolatot a kereskedelem@raszternyomda.hu e-mail címen, vagy a +36-30-533-9139-es telefonszámon, illetve a +36-1-237-0076-os szám 24-es mellékén.

Ne habozzon, kérjen árajánlatot, és máris leadhatja megrendelését a Raszter Nyomdánál!


Csekkek nyomtatására lenne szüksége?

Csekkekre mindig szükség van, ezért fontos, hogy folyamatosan legyen belőlük utánpótlás, hogy a közüzemi befizetések és az egyéb felmerülő fizetnivalók időben teljesítésre kerülhessenek. Ahhoz, hogy az utánpótlás mindig kellő mennyiségben a rendelkezésre álljon, a különböző hatóságoknak, állami szerveknek, önkormányzatoknak modern csekknyomtatási szolgáltatást kell igénybe venniük. Ha Ön még nem talált ilyen szolgáltatást, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!

A csekknyomtatás terén magas színvonalú, megbízható és gyors szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára, hiszen mi is tisztában vagyunk a csekkek központi szerepével, mivel minket is kellemetlenül érintene, ha valamely kiadásunkat pont a csekkhiány miatt nem tudnánk befizetni. A csekknyomtatás terén lehetőség van arra, hogy előre kitöltött nyomtatványok kerüljenek legyártásra, így az ügyfeleknek csak a befizetéssel kell foglalkozniuk.

A szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


Digitális nyomtatás Budapesten magas minőségben!


A digitális nyomtatás napjaink egyik legkorszerűbb nyomtatási eljárása. A technológia lényege, hogy a nyomtató a számítógéppel összekötve egy megadott fájlból információkat felhasználva, közvetlenül a nyomathordozóra nyomtat.

A digitális nyomtatás gyors, hatékony, színvonalas, és ami lényeges, költséghatékony nyomtatási eljárás. Érdemes szem előtt tartani, hogy ez a költséghatékonyság elsősorban a kis példányszámú megrendelések esetében helytálló. Nagyobb, több száz darabos nyomtatás esetén már növekednek a költségek az egyszeri nyomóforma ára miatt.

Nyomtathatunk vele szórólapot, névjegyet, plakátot, padlómatricát, meghívót is. A megrendelés nagyon gyorsan elkészül, akár pár óra alatt is, hiszen a fájlból nyomtatás miatt rövid az átállási idő. Névre szóló termékek esetén szintén a digitális nyomtatás a célravezető, hiszen plusz idő nélkül, gyorsan kivitelezi a kis különbségeket az egyes felületeken.

A fővárosban számos cég szolgáltatásai közül válogathatnak az érdeklődők, a digitális nyomtatás Budapesten ezért gyorsan lebonyolítható, de érdemes alaposan megfontolni, milyen nyomdát választunk.

Amennyiben a digitális nyomtatást Budapesten venné igénybe, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Szolgáltatásaink

  • Ofszet nyomtatás
  • Digitális nyomtatás
  • Csekk, számlalevél gyártás
  • Könyv gyártás
  • Stancolás
  • Thermofóliázás
  • Füzetkészítés

Rólunk mondják


Twitter
Tweets by RNyomda
Facebook
Flickr
Pinterest
Blogger
Youtube
Google+