Egyedi karszalag gyártás – karszalag készítés – Raszter Nyomda
Telefon: +361 237 0076
E-mail: kereskedelem@raszternyomda.hu
Egy igazán jó
megoldás...
gyors & hatékony

Egyedi Karszalag Gyártás

Leírás

Egyedi karszalagok egyedi eseményekre

A karszalagokról a fesztiválok és a nyár jut a legtöbb ember eszébe, pedig ezek a belépésre jogosító kis papír vagy műanyag szalagok még sok egyéb esetben is sikeresen alkalmazhatóak. Cégünk pontosan ennek megvalósításában kíván segítségére lenni meglévő és leendő ügyfeleinek.

Megrendelésre vállaljuk egyedi karszalagok megtervezését és legyártását, akár rövid határidővel is. Mikor veheti hasznát egyedi karszalagnak? Az egyedi, limitált szériás beléptető szalagok minden olyan esetben hasznosak lehetnek, amikor például kisebb létszámú esemény kerül megrendezésre, és nem szeretnék a szervezők a vendégeket a nem túl elegáns, pecsétes megoldással azonosítani. Az egyedi karszalag sokkal kényelmesebb és elegáns megoldást jelent a VIP illetve fizető vendégek megkülönböztetésére. Céges partyk, sajtótájékoztatók, PR események vagy egyéb hivatalos, illetve szórakoztató események esetén az egyedi karszalag jelenti az ideális megoldást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ossza meg velünk igényeit, és kérjen árajánlatot egyedi karszalagra megadott elérhetőségeinken!

Nincs karszalag? Nincs belépés!

Rendezvényszervezőként dolgozik, vagy csak egyszerűen partit szervezne? Tegye egyedivé a bulit személyes karszalagokkal, és ne engedje be, csak a meghívottakat!

Nagyszabású rendezvényre készül, ám nem akar illetéktelenekkel találkozni a partin? Ebben segíthet Önnek az egyedi gyártású karszalag. A karszalag használata már évek óta bevett módszer, főleg, a nagyobb létszámú bulikon és fesztiválokon, és lehetővé teszi, hogy könnyen kiszűrhetőek legyenek a hívatlan vendégek.

Többféle karszalag is fellelhető a piacon: textil karszalag, vonalkódos karszalag, vízálló- és műanyag karszalag – így minden partira megtalálhatja a megfelelőt! Karszalagjainkat egyedi elképzelései alapján díszíttetheti el, akár feliratokkal, egyforma ábrákkal vagy színekkel - egyedül az Ön fantáziája szabhat határt, sőt, egyedi karszalagjainkat akár reklámfelületként is használhatja, és meghívó készítés is kérhető mellé – így még különlegesebb lesz az esemény.

Válassza egyedi karszalagjainkat, és tartsa meg élete legnagyobb rendezvényét – hívatlan vendégek nélkül!


Ha karszalag, akkor legyen egyedi

Klubvezetőként egy praktikus beléptetési rendszert szeretne bevezetni, hogy elejét vegye a besurranóknak? Ez esetben az egyedi karszalagok egy csapásra megoldhatják a problémáját. A segítségükkel könnyedén kiszűrhetőek a csalók, hiszen az egyedi kivitelezés révén a sokszorosításuk szinte lehetetlen.

Az egyedi karszalagok hatékonyságát kiválóan bizonyítja, hogy a legnevesebb klubok és fesztiválok is ezt a megoldást választják a vendégek beléptetésére. Előnye továbbá, hogy mind a vendégeknek, mind a biztonsági személyzetnek egy kényelmes, konfliktusmentes lehetőséget biztosít az ellenőrzésre, illetve a klubból való ki- és bejárásra. Az egyedi karszalagok masszív kialakítással rendelkeznek, így szinte kizárt, hogy elszakadjanak. Az egyedi karszalagok nem mellesleg kiváló marketing eszközök is, hiszen erősíthetik az adott hely marketingjét. Egy dizájnosan legyártott karszalagnak akár további haszna is lehet, hiszen sokan a későbbiekben sem vágják le, hanem kiegészítőként tovább viselik.
 
Vegye igénybe egyedi karszalag gyártás szolgáltatásunkat, és keressen minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken!


Egyedi karszalag az eseményhez hangolva

Rengeteg esemény kerül megrendezésre a nyáron, és ha nem szeretnénk, hogy illetéktelenek is beléphessenek a rendezvény területére, akkor egyedi karszalagra van szükség!

Minden esemény más-más alkalomból van megrendezve, így jól mutat, ha Önnek is egyedi karszalagja van, melyen feltünteti az időpontot, és az esemény nevét. Nem árt, ha már messziről megismerhető az adott rendezvényen használt karszalag, így biztosan tudhatjuk, hogy az oda érkező személyek már megvásárolták a belépésre jogosító jegyüket.

A VIP karszalagokról nem is beszélve! Ebben az esetben fontos, hogy az egyedi karszalag mutatós legyen. Cégének logóját is feltüntetheti rajta, és VIP vendégeit nagyobb presztízsűvé teheti különféle egyedi karszalagokkal. Válasszon különféle színű és anyagú karszalagok közül, legyen bármilyen elképzelése, mi megvalósítjuk!

Egyedi karszalag gyártásával kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal! Garantált, hogy olyan lesz a karszalag, amilyet Ön megálmodott!


Egyedi karszalag turistacsoportok idegenvezetéséhez

Idegenvezetőként dolgozik? Vagy idegenvezetéssel foglalkozó cége van? Akkor Önnek igazán hasznos kiegészítő az egyedi karszalag!

Turistacsoportoknál, főleg nagyobb létszám esetén, gyakran látni a csoporthoz hozzá csapódó embereket, akik az idegenvezetés kifizetése nélkül hallgatják a csoportvezetőt. Az egyedi karszalag segítségével könnyen beazonosíthatók a csoporthoz tartozó személyek, akik valóban fizettek a szolgáltatásért. Minden csoporttag könnyen fel tudja helyezni a karjára, ugyanakkor nem zavaró, hiszen csak egy vékony papírszalagról van szó. Ez nagy előny a népszerű színes mellényes megoldással szemben, ami a melegben könnyen ráizzad az emberekre.

Cégünk vállalja az egyedi karszalagok megtervezését és kivitelezését, természetes az Ön igényeinek maximális figyelembe vételével.

Válassza Ön is a legegyszerűbb megoldást turistacsoportja tagjainak azonosítására, rendeljen tőlünk egyedi karszalagokat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!Tekintse meg gépparkunkat!

Szolgáltatásaink
Miért érdemes minket választania?

- minőségi, megbízható anyagok
- professzionális technika
- precíz, szakszerű munkavégzés
- környezettudatosság
- rövid határidők
- ügyfélorientált, rugalmas gondolkodásmód
- Az Év Zöld Nyomdája cím nyertese

Telefon: +361 237 0076
E-mail: kereskedelem@raszternyomda.hu
Elérhetőségek
Twitter
Tweets by RNyomda
Facebook
Pinterest
Blogger
Youtube